Προορεκτικό
Prosecco (150 ml) 10.00
Aperol Spritz (400 ml) 10.00
M o j i t o (400 ml) 10.00
Tanqueray & Τonic (200 ml) 10.00
Amaretto sour (200 ml) 12.00
Daiquiri φράουλα (200 ml) 12.00
Cosmos summer breeze (500 ml) 15.00
Premium ποτά
CÎROC vodka – Charente Maritim / Γαλλία (50 ml) 10.00
Grey Goose vodka – Picardy / Γαλλία (50 ml) 10.00
Belvedere vodka – Polmos Żyrardów / Πολωνία (50 ml) 10.00
G’Vine gin – Cognac / Γαλλία (50 ml) 10.00
Hendrick’s gin – Αrshire / Σκωτία (50 ml) 10.00
Nolet’s gin – Schiedam / Ολλανδία (50 ml) 14.00
- * +2.00 με Tonic ή Pink soda
Μπύρες
Βαρελίσια E Z A lager – Ελλάς. 330 ml:4.50 / 500 ml:6.00
Stella Artois pilsner – Bέλγιο (330 ml) 6.00
Budweiser Budvar lager – Τσεχία (330 ml) 6.00
Χωρίς αλκοόλ
Αναψυκτικά – Pink Soda / Pepsi Max / Sprite (330 ml) 3.80
Virgin Mojito (400 ml) 5.00
Virgin Daiquiri (200 ml) 5.00
Μπύρα χωρίς αλκοόλ (330 ml) 5.00
Νερό
“Zαγόρι” φυσικό μεταλλικό γυάλινη φιάλη (1 lt) – Τοποθεσία: Βουνά Πίνδου 3.30
“Aqua Carpatica” φυσικό μεταλλικό φιάλη PET χωρίς Δισφαινόλη-Α (1.5 lt) – Τοποθεσία: Καρπάθια Όρη / Ρουμανία 4.50
“E v i a n” φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό γυάλινη φιάλη (750 ml) – Τοποθεσία: Λιμνή Geneve / Γαλλία 6.00
“E v i a n” φυσικό μεταλλικό γυάλινη φιάλη (750 ml) – Τοποθεσία: Λίμνη Λεμάν / Γαλλία 6.00
Ορεκτικά
“Snack” – Ψωμιά ξυλόφουρνου | τζατζίκι | ελιές | πικάντικος τοματοπελτές. Προτεινόμενο ποτό: Τσικουδιά Κτήμα Πνευματικάκης / Κίσσαμος 9.80
Σαλάτα χωριάτικη (Gf – V) – Τοματίνι “Green Zebra” | αγγούρι | πράσινη πιπεριά | ελιές | πίκλα κρεμμύδι | φέτα | φρέσκος βασιλικός | vinaigrette ελαιόλαδο & μηλόξυδο. Προτεινόμενο ποτό: Κρασί Mοσχόφυλλο Κτήμα Λαφαζάνης / Πελοπόννησος 9.90
Κεφτές (V) – Κεφτέδες κολοκυθιού με πατάτα, φέτα και θυμάρι | μούς τυροκαυτερής. Προτεινόμενο ουίσκι: Akashi Single Malt / Ιαπωνία 9.90
Τυρί (V) – Τραγανές κροκέτες μεσογειακών τυριών | λουκούμι | gel lime. Προτεινόμενο ουίσκι: Amrut Single Malt / Ινδία 9.90
Πεϊνιρλί – Πεϊνιρλί σκόρδου με λιωμένο τυρί | χοιρινό λουκάνικο γεμιστό με φέτα και λιαστή ντομάτα | πίκλα κρεμμύδι | ρόκα | λάδι πάπρικας. Προτεινόμενο ρούμι: Ron Zacapa / Γουατεμάλα 10.70
Μανιτάρια (V) – Λευκά μανιτάρια | Metaxa | σκόρδο | κρέμα γάλακτος | μαϊντανός | τριμμένη γραβιέρα | ψημένο ψωμί σίκαλης. Προτεινόμενο ουίσκι: Laphroaig Quarter Cask / Σκωτία 10.70
R A W (Gf) – “Tartare” – Aγριος τόνος | αυγά βασιλικής ρέγκας | “leche de tigres”. Προτεινόμενο ποτό: Tσίπουρο Chardonnay Skin contact “small batch” / Νάουσα 15.50
Γαρίδες (Gf) – Γαρίδες | κρέμα μπλέ τυριού | τερίνα πατάτας | αυγά βασιλικής ρέγκας. Προτεινόμενο ποτό: Ρετσίνα “Το δάκρυ του πεύκου” Wild Ferment Κερχρής / Κιλκίς 16.50
Καλαμάρι (Gf) – Ψητο καλαμάρι Αιγαίου | κινόα με λαχανικά & goji berry | σάλτσα καρύδας. Προτεινομένη Βότκα: CÎROC / Γαλλία 16.50
Zυμαρικά
Ζυμαρικά με ντομάτα (V) – Λινγκουίνι | σάλτσα ντομάτας | φρέσκος βασιλικός | φέτα 9.80
Chicken pasta – Λινγκουίνι | στήθος κοτόπουλου | καπνιστό μπέικον | πέστο βασιλικού με πράσινο φιστίκι 15.60
Ζυμαρικά με κεφτεδάκια – Λινγουίνι | μοσχαρίσια κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας | τριμμένη φέτα 15.90
Ζυμαρικά γαρίδας – Λινγκουίνι | φινόκιο | σκόρδο | γαρίδες | κρέμα βαλσάμικου με πορτοκάλι και lime | σπιτική bisque 19.80
Κυρίως πιάτο
Μουσακάς (Φουρνιστός “à la minute”) – Πατάτα | μελιτζάνα | μοσχαρίσιος κιμάς | gratin σπιτικής μπεσαμέλ 14.40
Street food – Βurger deluxe – Μοσχαρίσιο μπιφτέκι σε ψωμάκι brioche | σάλτσα cheddar | iceberg | μαγιονέζα “Five Spices” | σάλτσα ΒΒQ | πατάτες 15.70
Κοτόπουλο σουβλάκι (Gf) – Σουβλάκι κοτόπουλου & λαχανικών στη σχάρα | σαλάτα Ceasar’s 16.80
Κοτόπουλο φιλέτο (Gf) – Στήθος κοτόπουλου | sour cream | πουρές γλυκοπατάτας | rice paper tacos 17.80
Μοσχαράκι Στιφάδο – Μοσχαράκι μαγειρεμένο σε βαρελίσιο κρασί, πορτοκάλι & κανέλα | eschalots | κουσκούς με λαχανικά 17.80
Aρνί φούρνου (Ελευθέρας βοσκής – Gf) – Σιγοψημένο αρνί ελευθέρας βοσκής | πουρές πατάτας | τραγανά ρεβίθια | σάλτσα ψητού 21.00
Ψάρι (Gf) – Φιλέτο κιτρινόπτερου τόνου στη σχάρα | εικονικό risotto λαχανικών με πατάτα & μαύρη σταφίδα | Hollandaise 23.00
Πάπια (Gf) – Στήθος πάπιας σωτέ σε αρωματικό βούτυρο | sour cream | risotto παντζαριού με ψημένο φουντούκι | σάλτσα πορτοκάλι 25.00
Steaks
Τα τεμάχια (πλήν του χοιρινού) προέρχονται από ζώα ελεύθερης βοσκής που ακμάζουν σε φυσικές κοιλάδες, μεγαλώνουν χωρίς αντιβιοτικά & ορμόνες και η προμήθειά τους ακολουθεί υψηλά standard εμπορίας. Όλα τα λαχανικά των πιάτων σερβίρονται σε θερμοκρασία δωματίου.
Χοιρινή πανσέτα (Gf) – Ράτσα: “large white” κοκκινομύτικο / ηλικία: 8 μηνών / χώρα: Ελλάς – Αγιά Λάρισας / 300 gr / κοπή: Κοιλιά. Bουτυράτη χοιρινή πανσέτα κονφί | σάλτσα ντομάτας σε sour cream | πίκλα σινάπι | πατάτα σε πιτάκι 16.90
New York steak (Gf) – Ράτσα: Braford & Hereford / ηλικία: 8 μηνών / χώρα: Ελλάς – Ελασσόνα Λάρισας / 300 gr / βαθμός ενδομυϊκού λίπους: 4 / κοπή: Sirloin. Μοσχαρίσια μπριζόλα χωρίς κόκκαλο στη σχάρα | λαχανικά και πατάτες σε aioli καπνιστής πάπρικας | σάλτσα πιπεράτη (εναλλακτική σάλτσα: Port) 24.80
Φιλέτο πιπεράτο (Gf) – Ράτσα: Black Angus / ηλικία: 8 μηνών / χώρα: Βραζιλία / 250 gr / βαθμός ενδομυϊκού λίπους: 2 / κοπή: Tenderloin. Τρυφερό μοσχαρίσιο φιλέτο στη σχάρα | λαχανικά και πατάτες σε aioli καπνιστής πάπρικας | σάλτσα πιπεράτη (εναλλακτική σάλτσα: Port) 35.00
Αρνάκι Χιουνκιάρ – Ράτσα: Μerinos Feine / ηλικία: 12 μηνών / χώρα: Νέα Ζηλανδία / 250 gr / κοπή: Παϊδάκια. Παϊδάκια αρνιού ελευθέρας βοσκής στη σχάρα | μπεσαμέλ καπνιστής μελιτζάνας | μαύρη τρούφα Χαλκιδικής | πίκλα σινάπι | σάλτσα Port (εναλλακτική σάλτσα: Πιπεράτη) 38.00
Cowboy steak (Gf) – Ράτσα: Rubia Gallega / ηλικία: 8 μηνών / χώρα: Oυέσκα – Ισπανία / 400 gr / βαθμός ενδομυϊκού λίπους: 8 / κοπή: Rib eye. Μπριζόλα rib στη σχάρα | λαχανικά και πατάτες σε aioli καπνιστής πάπρικας | σάλτσα πιπεράτη (εναλλακτική σάλτσα: Port) 45.00
Tip: To εστιατόριο για τη παραγωγή των πιάτων χρησιμοποιεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης από Χανιώτικα ελαιόδεντρα παραγόμενο σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη των 27 oC / 80.6℉. Παρακαλούμε μην αλλάζετε τα συστατικά των πιάτων.
Sides
Ψωμάκια ξυλόφουρνου 5.00
Πιατάκι λαχανικών (150 gr – Gf) 5.00
Πατάτες τηγανιτές (150 gr – Gf) 5.00
Σάλτσα Port (100 ml – Gf) 4.00
Σάλτσα πιπεράτη (100 ml – Gf) 4.00
Tζατζίκι (200 gr – Gf) 5.00
Πουρές πατάτας (200 gr – Gf) 5.00
Επιδόρπιο
“Αμαρτία σοκολάτας” – Μούς σοκολάτας γάλακτος | αγριοκέρασο | sable βουτύρου | μπισκότο σοκολάτας 10.00
“Dubai” – Λευκής σοκολάτα | μασκαρπόνε | πούδρα φιστίκι | μπισκότο φιστίκι 10.00
Tiramisu 7.50
Σπιτικές μπάλες Ferrero Rocher με φουντούκι | σοκολάτα γάλακτος | Nutella 4.00 / 65 gr τεμάχιο – Ελάχιστη παραγγελία: 2 τεμάχια
Tυριά για μετά το δείπνο
Γραβιέρα Μιτάτου Ομαλού / Κρήτη (200 gr) 9.50
Βοσκότυρο με μπούκοβο / Γαλλία (100 gr) 10.00
Ροκφόρ / Γαλλία (100 gr) 10.00
Stilton / Μεγάλη Βρετανία (150 gr) 13.00
Πεκορίνο με μαύρη τρούφα / Ιταλία (200 gr) 14.00
Επιδορπιακά Κρασιά (150 ml): Μαυροδάφνη – Μοσχάτο 7.50
Ούζο – Τσίπουρο – Τσικουδιά
Ούζο Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου (200 ml) / Mυτιλήνη 14.00
Tσίπουρο Ηδωνικό χωρίς γλυκάνισο Οινοποιείο Λαζαρίδη (200 ml) / Μακεδονία 14.00
Τσικουδιά Οινοποιείο Πνευματικάκης (200 ml) / Χανιά 9.00
Καφές
Ιρλανδέζικος, με κρέμα και μαύρη σοκολάτα 9.50
Baileys καφέ, με κρέμα και μαύρη σοκολάτα 9.50
Εspresso Martini 9.50
Espresso ή φίλτρου 3.00
Π Ο Υ Ρ Α
“Z” Davidoff / Νικαράγουα – Μήκος: 128 mm / Διάμετρος: 19.1 / Διάρκεια: 35 ~ 45 λεπτά – Προτεινόμενο κονιάκ: Remy Martin vsop 25.00
“Vega Fina” / Άγιος Δομίνικος – Μήκος: 137 mm / Διάμετρος: 19.8 / Διάρκεια: 35 ~ 45 λεπτά – Προτεινόμενο Ουίσκι: Macallan 12 25.00